Elmedina kallëzon që u prekë prej Shkurtës, për çka i ka met hatri

Elmedina ka treguar para banorëve dhe Babës se pse i ka mbetur hatri prej Shkrutës. Ishte pranku i Arditit që doli nga shtëpia që i acaroi Shkurtën dhe Elmedinën....

Elmedina ka treguar para banorëve dhe Babës se pse i ka mbetur hatri prej Shkrutës.

Ishte pranku i Arditit që doli nga shtëpia që i acaroi Shkurtën dhe Elmedinën.

Kjo e fundi tregon se çka bëri për Shkurtën, dhe se qysh i reagoi ajo.

Pastaj edhe Valoni ka diskutuar për këtë çështje.

Shihni videon e plotë:

Temat
Përgjithshme

Të afërta