“Me pas dashtë me ja nxan Arditin Shkurtës, e kisha nxon ditën e parë” – Shokon Elmedina

Elmedina është dukur e mërzitur pasi është prishur me Shkurtën. Ajo teksa flet me Kreshnikun thotë se me pas dashtë me nxan Arditin, do ta kishte bërë ditën e...

Elmedina është dukur e mërzitur pasi është prishur me Shkurtën.

Ajo teksa flet me Kreshnikun thotë se me pas dashtë me nxan Arditin, do ta kishte bërë ditën e parë.

Ajo teksa qanë dhe bisedon me Nikun duket edhe e nervozuar me Shkurtën.

Sipas saj, Shkurta dy herë e kishte shtyrë atë, veprime këto që e acaruan Elmedinën.

Krejt kjo ndodhi pas prankut të Arditit për të dalë nga shtëpia.

Shihni videon e plotë:

Temat
Përgjithshme

Të afërta