Shokon Filloreta: Familja e burrit m’ka akuzu që e kom humb beben në bark me qëllim

Filloreta ka shokuar me rrëfimin e ri të saj. Ajo u ka treguar banorëve se familja e burrit të saj e ka akuzuar atë që e ka humbur beben...

Filloreta ka shokuar me rrëfimin e ri të saj.

Ajo u ka treguar banorëve se familja e burrit të saj e ka akuzuar atë që e ka humbur beben me qëllim.

Ajo thotë se prej fillimit ata ia kanë nis me këto fjalë.

Ajo shprehet para banorëve se qysh e ka humbur beben

Banorët befasohen me këtë deklaratë të saj.

Filloreta thotë se bëhet shpesh nervoz dhe shtersohet për këtë.

Temat
EmisionetLajme

Të afërta