Magi çohet jerëm dhe tranoi të gjithë/ Si u tmerruan banorët nga pranku i Babës?

Një prank, ndoshta më i mirë i realizuar kohën e fundit ka ndodhur në It’s My Home. Magi, Filloreta dhe Igli, me urdhrin e Babës, i cili ua ka...

Një prank, ndoshta më i mirë i realizuar kohën e fundit ka ndodhur në It’s My Home.

Magi, Filloreta dhe Igli, me urdhrin e Babës, i cili ua ka jap idenë për këtë, kanë tmerruar banorët aty brenda.

Gjithçka nisi kur Magi çohet jerëm.

Mirëpo, kjo nuk ishte e tëra.

Mankthi aty fillon kur Greku filloi të këndoj sure të Kuranit.

Banorët tjerë tmerrohen, ata frikësohen nga njëri tjetri.

Shihni më poshtë rrëfimin e banorëve se çka deklarojnë për prankun e frikshëm.

Temat
EmisionetShowbiz

Të afërta