Arditi lë shtëpinë, Shkurta nuk e përcjellë, lotët e saj ‘marrin’ shtëpinë!

Pasi Arditi mori vendim të dal nga shtëpia e It’s My Home, Shkurta nuk ndalet duke qajt. Arditi i cili u ngrit dhe filloi t’i përshëndet banorët, nuk u...

Pasi Arditi mori vendim të dal nga shtëpia e It’s My Home, Shkurta nuk ndalet duke qajt.

Arditi i cili u ngrit dhe filloi t’i përshëndet banorët, nuk u përshëndet me Shkurtën.

Ishte Shkurta e cila as që u ngrit në këmbë dhe t’ia zgjatë dorën.

Shkurta u pa e mërzitur pse Arditi po del jashtë.

Pasi doli Arditi, Shkurta filloi të qajë aq shumë sa që lotët e saj e ‘morën’ shtëpinë.

Shihni videon dhe kuptojeni se çfarë ndodhi.

Temat
Përgjithshme

Të afërta