“Ti e Igli nuk mundeni me nejt pa njoni tjetrin” – Banori i ri i thotë Krisë

Banori i ri dhe Kri kanë biseduar për Iglin. Banori i ri i thotë Krisë se nuk mundet me nejt pa Iglin. Kri dhe Florenti diskutojnë për vendimet e...

Banori i ri dhe Kri kanë biseduar për Iglin.

Banori i ri i thotë Krisë se nuk mundet me nejt pa Iglin.

Kri dhe Florenti diskutojnë për vendimet e shpejta mes saj dhe Iglit.

Ajo thotë se nuk ndikohet që t’i shpreh pëlqimin.

Të dytë diskutojnë se kjo është shumë e shpejt, dhe nuk duan të nguten për të shprehur pëlqimin për një person.

Temat
Përgjithshme

Të afërta