Banorët i gjuhën Albiosit: “A je more normal, vet ki faj”

Banorët janë mbledhur në oborrin e shtëpisë. Aty po pinë cigare dhe po diskutojnë. Ata i gjuhen Albiosit se vet ka faj. Elmedina thotë se ka faj vet pasi...

Banorët janë mbledhur në oborrin e shtëpisë.

Aty po pinë cigare dhe po diskutojnë.

Ata i gjuhen Albiosit se vet ka faj.

Elmedina thotë se ka faj vet pasi Baba i ka thanë me shku me flejt.

Albiosi thotë se kajta vet.

Banorët e kritikojnë ashpër.

Shihni pamjet më poshtë, teksa banorët e kritikojnë Albiosin.

Temat
Përgjithshme

Të afërta