Arditi e Shkurta lahen bashkë, pastaj ajo befasohet!

Arditi dhe Shkurta janë pa në banjo bashkë. Të dy janë la së bashku, por kësa radhe më ndryshe. Ata janë larë me rroba. Posa doli nga banjo Shkuta,...

Arditi dhe Shkurta janë pa në banjo bashkë.

Të dy janë la së bashku, por kësa radhe më ndryshe.

Ata janë larë me rroba.

Posa doli nga banjo Shkuta, ishte Filloreta e cila e lagu me ujë.

Shihni videon më poshtë, për të kuptuar se çfarë ndodhi.

Temat
Përgjithshme

Të afërta