“Prej 5 motrave, nana mu m’don ma së shumti” – Shkurta i kallëzon Arditit

Shkurta dhe Arditi kanë biseduar në shtrat. Shkurta thotë se janë pesë motra dhe se atë e do më së shumti. Arditi vetëm e shikon, kurse Shkurta i thotë...

Shkurta dhe Arditi kanë biseduar në shtrat.

Shkurta thotë se janë pesë motra dhe se atë e do më së shumti.

Arditi vetëm e shikon, kurse Shkurta i thotë se e ka zeriosisht.

Arditi pastaj thotë se nënat i duan më se shumti qikat, dhe i thotë Shkurtës që t’i tregoj për motrat e saj.

Ajo fillon i tregon emrat e motrave.

Shihni videon më poshtë.

Temat
Lajme

Të afërta