“Mshele, mshele” – Debat i ashpër mes Filloretes dhe banorit të ri

Filloreta dhe banori i ri kanë zhvilluar një debat të ashpër. Debati filloi në dhomën e rrogave, teksa banori i ri i palonte valigjet e tij. Filloreta e pyet...

Filloreta dhe banori i ri kanë zhvilluar një debat të ashpër.

Debati filloi në dhomën e rrogave, teksa banori i ri i palonte valigjet e tij.

Filloreta e pyet se pse i hypi në shpinë Krisë.

Ai fillon të qeshë.

Filloreta thotë se Igli ka pëlqim për Krinë dhe duhet me pas respekt.

Ai pastaj i thotë se ka respekt për Iglin.

Filloreta i thotë ‘mshele, mshele’.

Shihni debatin më poshtë.

Temat
Përgjithshme

Të afërta