“Më ra boks dhe më doli gjaku”/ Filloreta tregon dhunën e tmerrshme që përjetoi nga burri i saj – Shkurta çmendet me këtë rrëfim

Filloreta tutje gjatë bisedës me Shkurtën ka treguar pë dhunën që ka ndodhur ndaj saj, prej ish-burrit. Shkurta duke dëgjuar këtë çmendet nga ajo që ka ndodhur. Filloreta thotë...

Filloreta tutje gjatë bisedës me Shkurtën ka treguar pë dhunën që ka ndodhur ndaj saj, prej ish-burrit.

Shkurta duke dëgjuar këtë çmendet nga ajo që ka ndodhur.

Filloreta thotë se nuk ka lanë burri të shkoj të babai i saj edhe pse ka qenë gjashtë muaj me kancer.

Ajo tregon se çka i ka thanë ai, ditën kur i ka vdekur baba.

Filloreta tregon se qysh ia ka hi boks bashkëshorti i saj, e kjo pastaj e ka lajmëru në Polici.

Shkurta reagon e tmerruar.

Dëgjojeni më poshtë këtë rrëfim të tmerrshëm.

Temat
Lajme

Të afërta