Kri flet për banorin e ri – ja çfarë thotë, acarohet Filloreta

Kri dhe Filloreta kanë folur për banorin e ri. Filloreta tregon se ishte përplasur me banorin e ri për të. Kri thotë se ai është i vogël, dhe po...

Kri dhe Filloreta kanë folur për banorin e ri.

Filloreta tregon se ishte përplasur me banorin e ri për të.

Kri thotë se ai është i vogël, dhe po i ngatërron muhabetet Filloreta.

“I vogël dhe sherrin e madh”, shprehet Filloreta.

Ja detajet më poshtë që flasin për banorin e ri, Kri e pëlqen dhe Filloreta e acaruar.

Temat
Showbiz

Të afërta