Hyn Baba dhe iu kallëzon banorëve për PRANK-un: E keni ekzagjeru vet…, jeni tutë nga njëri – tjetri

Një prank i tmerrshëm ka ndodhur në shtëpinë më të madhe në Kosovë, në It’s My Home. Banorët që nuk ishin pjesë e këtij pranku janë tmerruar. Ata janë...

Një prank i tmerrshëm ka ndodhur në shtëpinë më të madhe në Kosovë, në It’s My Home.

Banorët që nuk ishin pjesë e këtij pranku janë tmerruar.

Ata janë tmerruar më shumë nga Greku i cili filloi të këngojë aty për të larguar shejtanin i cili kishte ‘hyrë’ në trupin e Magit.

Pra Magi ishte banorja që ishte çuar jerëm në këtë prank.

Por, pas tmerrin të banorëve, Baba ka hyrë dhe ju ka treguar se gjithçka ishte e përgatitur.

Ai tha se banorët e kanë ekzagjeruar vetë, pasi aty ishte vetëm një njeri që çohet jerëm, por nga frika kanë tutë njëri-tjetrin.

Shihni pamjet.

Temat
Emisionet

Të afërta