Valoni i ngacmon, Shkurta dhe Elmedina shpërthejnë në lot për familjet e tyre

Valoni në lojën e radhës ka kërkuar nga banorët që të ndërrojnë vendet e tyre të gjithë ata që po ‘vdesin’ me fol në telefon me dikon jashtë.

Banorët ndërruan vendet e tyre dhe treguan se me kë duan të bisedojnë.

Vetëm Shkurta dhe Igli nuk lëvizën.

Valoni i pyet se pse nuk duan të flasin me dikë jashtë.

Igli thotë se e ka futur në mendje që të gjithë jashtë janë mirë.

Ndërsa Shkurta shprehet se nëse flet me familjen e saj mërzitet më shumë.

Duke folur për familjen, Valoni e ngucë Shkurtën, i thotë mos qaj.

Pas kësaj ajo fillon të qaj.

Shihni pamjet.

Temat
Emisionet

Të afërta