“Njeri i prisht, i flliqt, je i dekt për mu”/ Çartet Elmedina me Grekun – ja çfarë thotë Valoni

Valoni sa herë që hynë në Shtpinë It’s My Home, zhvillohen lojëra të reja. Kësaj radhe, në kuadër të këtyre lojërave, ai i ka pyetur banorët që të ndërrojnë...

Valoni sa herë që hynë në Shtpinë It’s My Home, zhvillohen lojëra të reja.

Kësaj radhe, në kuadër të këtyre lojërave, ai i ka pyetur banorët që të ndërrojnë vendet e tyre ku janë ulur, nëse kanë urrejtje për dikon brenda.

Urrejtje për dikë ka treguar edhe Albiosi.

Ndërsa Elmedina ka trguar pse e urren Grekun.

Ajo i thotë se Greku është njeri i prisht, i fëlliqt dhe është i dekun për të.

Elmedina shton se nuk mundet sytë me ia pa.

Shihni urrejtjen e madhe që ajo ka për Grekun.

Temat
Përgjithshme

Të afërta