“M’pëlqen Arditi, m’bon të lumtur” – Elmedina i thotë Shkurtës

Shkurta dhe Elmedina kanë biseduar për Arditin. Elmedina i thotë se i pëlqen dhe e bën të lumtur. Këto fjalë ia thotë Shkurtës. Elmedina thotë se Arditi ka pëlqim...

Shkurta dhe Elmedina kanë biseduar për Arditin.

Elmedina i thotë se i pëlqen dhe e bën të lumtur.

Këto fjalë ia thotë Shkurtës.

Elmedina thotë se Arditi ka pëlqim për të.

Shkurta vetëm qeshë.

Shihni videon dhe dëgjojeni Elmedinën e cila thotë se ka pëlqim për Arditin, por jo dashuri.

Temat
Përgjithshme

Të afërta