Filloreta ju kërkon falje fëmijëve për divorcin, emocionohet shumë

Filloreta ka kërkuar falje nga fëmijët dhe familja e saj. Ajo për fëmijët thotë se ju ka ra me u rrit pa dy prindërit. Filloreta thotë se nuk ka...

Filloreta ka kërkuar falje nga fëmijët dhe familja e saj.

Ajo për fëmijët thotë se ju ka ra me u rrit pa dy prindërit.

Filloreta thotë se nuk ka pas tjetër rrugë.

Shihni videon, dhe dëgjone se çfarë thotë ajo për fëmijet e saj.

Temat
Përgjithshme

Të afërta