Filloreta: E urrej Fushë Kosovën

Derisa ishin banorët në oborrin e shtëpisë, Kreshniku e pyet Filloreten se me banesë a është afër Fushë Kosovës. Ajo thotë jo. “E urrej Fushë Kosovën”, shprehet Filloreta. “Përnime”,...

Derisa ishin banorët në oborrin e shtëpisë, Kreshniku e pyet Filloreten se me banesë a është afër Fushë Kosovës.

Ajo thotë jo.

“E urrej Fushë Kosovën”, shprehet Filloreta.

“Përnime”, pyet Niku.

Ajo tregon se ku është duke banuar tani.

Ajo tregon se që sa kohë është në Prishtinë dhe shton se në fillim e ka pas shumë vështirë.

Për të kuptuar më shumë rreth kësaj bisede, dëgjoeni videon.

Temat
Përgjithshme

Të afërta