“Çdo ditë ankohet që ka dhimbje dikun” – Kri flet për Iglin, ja çfarë thotë ai

Kri ka folur për Iglin, dhe ankesat e tij. Ajo thotë se në mëngjes qohet me dhimbje, ndërsa në mesditë ka nevojë për pushim, Igli me banorin e ri...

Kri ka folur për Iglin, dhe ankesat e tij.

Ajo thotë se në mëngjes qohet me dhimbje, ndërsa në mesditë ka nevojë për pushim,

Igli me banorin e ri qeshin.

Kri vazhdon tutje se pasdite qohet si i goditur, kurse në mbramje fillon të kfillet pak, kurse ka mesi i natës bëhet tamon.

Kri flet tutje për ankesat e Iglit.

Shihni më poshtë se si reagon Igli.

Temat
Përgjithshme

Të afërta