Arditi xhelozon që banori i ri e ka puth Shkurtën

Pas puthjes që banori i ri i bëri Shkrutës, ka filluar xhelozia e Arditit. Ai në shtrat ku ishte me Shkrutën dhe Elmedinën, ka shprehur xhelozi për këtë. Arditi...

Pas puthjes që banori i ri i bëri Shkrutës, ka filluar xhelozia e Arditit.

Ai në shtrat ku ishte me Shkrutën dhe Elmedinën, ka shprehur xhelozi për këtë.

Arditi i afrohet Shkurtës dhe flet për puthjen e banorit të ri.

Pastaj e puth në faqe.

Shihni se çfarë ndodhi pastaj.

Temat
Përgjithshme

Të afërta