“A m’pret jashtë kur të del” – Arditi e provokon Shkurtën

Arditi dhe Shkurta kanë vazhduar biseden mes vete. Arditi i thotë Shkurtës a e prej jashtë kur të del Shkurta në shaka i përgjigjet. Përgjigja e saj nuk i...

Arditi dhe Shkurta kanë vazhduar biseden mes vete.

Arditi i thotë Shkurtës a e prej jashtë kur të del

Shkurta në shaka i përgjigjet.

Përgjigja e saj nuk i pëlqeu Arditit dhe Grekut.

Shihni videon se çfarë ndodhi tutje.

Temat
Përgjithshme

Të afërta