Mbesin vetëm Igli dhe Albiosi – ja çfarë ndodhi mes tyre

Albiosi dhe Igli kanë vazhduar debatin mes tyre. Të dy, kanë mbetur vetëm në oborrin e shtëpisë, teksa bisedonin, Albiosi i thotë se nuk ka ardhë këtu për me...

Albiosi dhe Igli kanë vazhduar debatin mes tyre.

Të dy, kanë mbetur vetëm në oborrin e shtëpisë, teksa bisedonin, Albiosi i thotë se nuk ka ardhë këtu për me shpikë.

“Nuk kam ardh as për me shpikë, as për me më ulë në moral e nderë dhe këto shpifje që mi ke ba”, shprehet Albiosi.

Igli e pyet se a u shfry?

Jo, përgjigjet Albiosi.

Temat
Përgjithshme

Të afërta