Albiosi dhe Filloreta bëjnë vallëzim romantik – Albiosi i kërkon puthje

Filloreta dhe Albiosi kanë bërë nëj vallëzim romantik. Filloreta e pyet se a i lenë përshtypje. Albiosi i përgjigjet se është e mirë. Ajo thotë se ku është e...

Filloreta dhe Albiosi kanë bërë nëj vallëzim romantik.

Filloreta e pyet se a i lenë përshtypje.

Albiosi i përgjigjet se është e mirë.

Ajo thotë se ku është e mirë, dhe Albiosi i thotë gjithkun.

Banorët i kërkojnë nga Albiosi të ia shpreh pëlqimin.

Albiosi thotë se nuk mundet.

Pastaj Filloreta thotë se i ka lanë përshtypje shumë.

Albiosi tutje i thotë se nuk ka ndjenja e as pëlqim për të.

Temat
Përgjithshme

Të afërta