“Jom zhgënjy prej Grekut” – Kri thotë që u ndje shumë keq dhe e mërzitur

Për disa ditë rresht, banorët kanë sulmuar Krinë. Ndër ta ishte edhe Greku. Greku gjithmonë thotë se Krinë e ka shoqe, dhe që do ta mbështesë, mirëpo për disa...

Për disa ditë rresht, banorët kanë sulmuar Krinë.

Ndër ta ishte edhe Greku.

Greku gjithmonë thotë se Krinë e ka shoqe, dhe që do ta mbështesë, mirëpo për disa çaste edhe ai ishte kundërshtarë i saj.

Për këtë, ka flur Kri, e cila thotë se është e zhgënjyer nga Greku.

Ajo ka shtuar se nga banorët mund të pres gjithçka.

Video e plotë:

Temat
Përgjithshme

Të afërta