Kallet atmosfera/ Albiosi e Magi kërcejnë pas martesës, daja i ‘mbulon’ me para!

Një mbrëmje e paharrueshme ka ndodhur në It’s My Home. Albiosi dhe Magi janë martuar. Atmosfersa ishte fantastike, muzikë e valle pa ndalë. Banorët ishin fantastikë, ata festuan pa...

Një mbrëmje e paharrueshme ka ndodhur në It’s My Home.

Albiosi dhe Magi janë martuar.

Atmosfersa ishte fantastike, muzikë e valle pa ndalë.

Banorët ishin fantastikë, ata festuan pa ndalë martesën e çiftit të ri.

Daja i mbuloi me para çiftin e ri.

Kënaquni duke parë videon, dhe shihni momentin e vallëzimi të çiftit të ri.

Temat
Emisionet

Të afërta