Çarten Elmedina dhe Shkurta, bëjnë twerk

Elmedina dhe Shkurta janë dy banorët që mes vete e çojnë më së miri. Ato kanë filluar të vallëzojnë, madje edhe kanë bë twerk. Skena të tilla po ndodhin...

Elmedina dhe Shkurta janë dy banorët që mes vete e çojnë më së miri.

Ato kanë filluar të vallëzojnë, madje edhe kanë bë twerk.

Skena të tilla po ndodhin të Elmedinës kemi pa edhe më herët.

Shihni pamjet dhe kërcënimin e dy banoreve.

Temat
Përgjithshme

Të afërta