“T’i pshurrsha vjet oj gru e keqe”, “O kungj i vorreve”/ Përplasen e fyhen ashpër Elmedina dhe Greku

Elmedina dhe Greku janë dy banorët në shtëpinë It’s My Home që për momentin janë duke urryer më së shumti njëri tjetrin. Nuk kalon pothuasje asnjë moment pa u...

Elmedina dhe Greku janë dy banorët në shtëpinë It’s My Home që për momentin janë duke urryer më së shumti njëri tjetrin.

Nuk kalon pothuasje asnjë moment pa u ofenduar dhe fyer njëri me tjetrin.

Ata kësaj radhe janë ofenduar rëndë.

Elmedina i thotë Grekut “t’i pshurrsha vjet, oj gru e keqe”, ndërsa Greku i thotë “kungj i vorreve”.

Temat
Përgjithshme

Të afërta