“Kush është ajo me m’thanë po t’vjen era…” Debat i nxehtë mes Grekut e Krisë

Greku ka debatuar ashpër me Krinë për shkak të Elmedinës dhe Shkurtës. Elmedina i ka thënë “po të vjen era gojës”, e kjo ka bërë që të qartet ai....

Greku ka debatuar ashpër me Krinë për shkak të Elmedinës dhe Shkurtës.

Elmedina i ka thënë “po të vjen era gojës”, e kjo ka bërë që të qartet ai.

Greku thotë se është ofendim i rëndë ajo që i ka thënë Elmedina.

Ai thotë se Elmedina e ka ofendu edhe në burrëri.

Temat
Përgjithshme

Të afërta