Zhvillime dramatike në It’s My Home/ Kria është personi më i ‘urryer’ aty? Edhe Igli thotë “m’ka ardhë te huna”!

Zhvillime dramatike po ndodhi në It’s my Home. Kria e cila ishte e dashur për të gjithë, tashmë është kthyer në personin më të urryer për banorët! Çfarë ndodhi...

Zhvillime dramatike po ndodhi në It’s my Home.

Kria e cila ishte e dashur për të gjithë, tashmë është kthyer në personin më të urryer për banorët!

Çfarë ndodhi në këtë shtëpi?

Pas përplasjeve dhe debateve të ashpra me Krinë, edhe Igli duket që është lodhur nga ajo.

Igli i cili ka shprehur pëlqimin për Krinë, ndoshta nga inati, por tash thotë se i ka ardhur tek hunda.

Debati për Krinë zhvillohet si të bëhen dy banorë bashkë.

Por kësaj radhe janë shumica e banorëve në oborrin e shtëpisë që flasin për Krinë.

Shihni pamjet dhe vlerësojeni vet kritika e akuzat që po ndodhin në drejtim të saj.

Temat
Emisionet

Të afërta