Vazhdojnë sulmet ndaj Krisë/ Arditi: Ti m’ke thanë që Shkurta i njeh krejt pronarët e clubeve, ke dasht me m’prish

Edhe Arditi ka zhvilluar një debat të ashpër me Krinë. E gjithë arsyeja e kësaj ishte Shkurta. Arditi akuzon Krinë se ka thënë se Shkurta i njeh të gjithë...

Edhe Arditi ka zhvilluar një debat të ashpër me Krinë.

E gjithë arsyeja e kësaj ishte Shkurta.

Arditi akuzon Krinë se ka thënë se Shkurta i njeh të gjithë pronarët e clubeve.

Ndërsa Kri reagon duke i thënë Arditit se po gënjen.

Nga ky debat i ashpër Shkurta mbetet e shtangur.

Shihini debatin dhe reagimet e ashpra.

Temat
Showbiz

Të afërta