“Ti je gjenaze, mos e hap atë gojë” Greku e ofendon rëndë Elmedinen, ajo: “Ti je gru e keqe”

Greku dhe Elmedina kanë vazhduar përplasjet në It’s My Home. Greku i drejtohet Elmedinës që mos të hap gojën. Pas kësaj Elmedina i thotë se është si ‘gru e...

Greku dhe Elmedina kanë vazhduar përplasjet në It’s My Home.

Greku i drejtohet Elmedinës që mos të hap gojën.

Pas kësaj Elmedina i thotë se është si ‘gru e keqe’.

Greku tutje i thotë gjenaze asaj.

Debati ka vazhduar me ofendime të rënda të bëra nga këta dy.

Më poshtë video e plotë:

Temat
Përgjithshme

Të afërta