“Mos rrej se t’ka dal ftyra” – Shkurta i gjuhet Krise

Valoni ka hyrë brenda në Shtëpinë It’s My Homë dhe e pyet Krinë se çka ka thënë për Shkurtën. Kri tregon se nuk ka thënë asgjë, por e kritikon...

Valoni ka hyrë brenda në Shtëpinë It’s My Homë dhe e pyet Krinë se çka ka thënë për Shkurtën.

Kri tregon se nuk ka thënë asgjë, por e kritikon Arditin.

Shkurta thotë se ato që i ka thënë Kri janë rrena.

Pastaj fillon përsëri një debat ndërmjet Krisë dhe Shkurtes, ku kjo e fundit i thotë mos rrej.

Temat
Përgjithshme

Të afërta