“Kur du me pi raki pi, dal nëpër clube” – Shkurta qartet me Krinë

Shkurta ka reaguar ashpër ndaj Krisë. Krejt kjo nisi pasi Arditi tha se Krija ka thënë se Shkurta i njeh pronarët e clubeve. Shkurta shprehet se kur don me...

Shkurta ka reaguar ashpër ndaj Krisë.

Krejt kjo nisi pasi Arditi tha se Krija ka thënë se Shkurta i njeh pronarët e clubeve.

Shkurta shprehet se kur don me pi raki e pin, dhe se do të dal nëpër clube.

Ajo thotë se nuk e njeh askend.

Temat
Përgjithshme

Të afërta