Rrahen Elmedina dhe Shkurta

Elmedina dhe Shkurta janë ‘rrahur’. Normalisht kjo nuk është ngjarje e vërtet. Ato në dhomën e gjumit janë ‘lazdruar’ mes vete duke i hypur njëra tjetrën përmbi. Pas kësaj...

Elmedina dhe Shkurta janë ‘rrahur’.

Normalisht kjo nuk është ngjarje e vërtet.

Ato në dhomën e gjumit janë ‘lazdruar’ mes vete duke i hypur njëra tjetrën përmbi.

Pas kësaj ngjarje që ndodhi, kaën reaguar edhe banorët.

Shihni videon se çfarë ndodhi.

Temat
Emisionet

Të afërta