“A po dalim bashkë jashtë” – Arditi e provokon Shkurten

Arditi dhe Shkurta gjithmonë kalojnë qaste të bukura bashkë. Derisa ishte Arditi duke ja rregulluar flokët e pyet Shkurtën: A po dalim jashtë? Eledina i thotë “jo”. Arditi e...

Arditi dhe Shkurta gjithmonë kalojnë qaste të bukura bashkë.

Derisa ishte Arditi duke ja rregulluar flokët e pyet Shkurtën:

A po dalim jashtë?

Eledina i thotë “jo”.

Arditi e pyet pse?

Më poshtë shihni videon e bisedes mes tyre.

Temat
Përgjithshme

Të afërta