Ndodhi më në fund! Shkurta e Arditi lahen bashkë, ndërsa Igli dhe Krija në banjo…

Në shtëpinë më të madhe në Kosovë, It’s My Home, përveç debateve të shumta ka edhe çaste të bukura ndërmjet banorëve aty. Një moment i bukur ka ndodhur kur...

Në shtëpinë më të madhe në Kosovë, It’s My Home, përveç debateve të shumta ka edhe çaste të bukura ndërmjet banorëve aty.

Një moment i bukur ka ndodhur kur Shkurta dhe Arditi janë pa duek u larë bashkë.

Arditi ia mbante tushin derisa Shkurte lahej…

Në po këto çaste, ndodhi edhe një moment tjetër.

Igli i ndihmonte Krisë kur ishin në banjo.

Për çka bëhet fjalë, shikojeni videon:

Temat
Përgjithshme

Të afërta