Merziten Shkurta dhe Elmedina për Inën

Shkurta dhe Elmedina janë dy banorët që janë mërzitur më së shumti pas daljes së Inës. Ina këtë të diele është larguar nga shtëpia e madhe It’s My Home....

Shkurta dhe Elmedina janë dy banorët që janë mërzitur më së shumti pas daljes së Inës.

Ina këtë të diele është larguar nga shtëpia e madhe It’s My Home.

Vendimi për daljen e saj e morën votuesit të cilët, nuk e votuan sikurse herave të tjera kur ishte e nominuar dhe që kishte vota të mjaftueshme për të qëndruar në shtëpi.

Ina javën e fundit ishte edhe e mërzitur brenda shtëpisë.

Dalja e saj i mërziti shumë Shkurtën dhe Elmedinën, pas të tri vajzat javën e fundit kanë qëndruar pothuasje non-stop së bashku.

Temat
Përgjithshme

Të afërta