Maki dhe Filloreta e shashtrisin Grekun – kjo është arsyeja

Maki dhe Filloreta janë banorët më të rinj në shtëpinë e It’s My Home.

Ato pas hyrjes në shtëpi duke u njoftuar me banorët që ishin aty, Greku i pyet se sa fëmijë janë.

Ato i tergojnë se janë 12 fëmijë në familje.

Kjo bëri që të shtanget Greku.

Greku i pyet se a e kanë përnjëmend këtë që thanë.

Dhe motrat i tregojnë se po, kjo është e vërtetë.

Shihni reagimin e Grekut.

Temat
Përgjithshme

Të afërta