Shihni momentet më të bukura të Samedit në It’s My Home

Emisioni It’s My Home, po thyen rekorde të shikueshmërisë onlinë në trojet shqiptare. It’s My Home, dhe banorët që gjendet brenda kësaj shtëpie, janë më të përfolurit sa i...

Emisioni It’s My Home, po thyen rekorde të shikueshmërisë onlinë në trojet shqiptare.

It’s My Home, dhe banorët që gjendet brenda kësaj shtëpie, janë më të përfolurit sa i përket lajemve rozë.

Deri tash brenda kësaj shtëpia kanë qenë shumë persona, disa prej të cilëve tashmë janë larguar, edhe pse në fillim
pritjet ishin të së paku të shkojnë deri në finale.

Një ndër favoritët e këtij emisioni, ishte edhe Samedi.

Samedin nuk e largoi publiku, madje atë po e kërkon që të kthehet në shtëpi, por ai, këtë shtëpi e lëshoi vet për arsye që tashmë i ka bërë publike.

Samedi në këtë shtëpi ishte i dashur për publikun, por edhe për banorët.

Normalisht aty kishte debate të ashpra me banorët tjerë, por në fund ai i rregulloi raportet me të gjithë banorët që mbetën aty, dhe doli si fitimtar.

Samedi në It’s My Home la shumë momente argëtuese dhe qesharake.

Më poshtë ua sjellim disa prej tyre.

Temat
Emisionet

Të afërta