Horoskopi vjetor 2021 – VIRGJËRESHA (Video)

Këtë vit ju do të jeni në kërkim të dickaje spirituale, një zgjimi të vetëdijes dhe gjetjes së një kuptimi më të thellë në jetën tuaj sepse ju po...

Këtë vit ju do të jeni në kërkim të dickaje spirituale, një zgjimi të vetëdijes dhe gjetjes së një kuptimi më të thellë në jetën tuaj sepse ju po kuptoni që është shumë e rëndësishme se cfarë lidhje krijojmë me njerëzit, me Tokën dhe Universin.

Është koha që të liroheni nga rutina juaj dhe limitimet që keni pasur nga puna apo familja juaj dhe do të ndiheni shumë në nevojë të njohurive të reja.

Ndoshta do të filloni sërish studimet ose do të ndërroni drejtim, apo mund të shpërndani njohuritë tuaja më të tjerët dhe të liroheni nga vetë-kritika.

Horoskopi i përgatitur nga “MADAM”, First Channel

Temat
Përgjithshme

Të afërta