Gjyla kallxon çka bojnë burrat shqiptarë kur kthehen prej punës (Video)

Këtë javë në show-un televiziv “Ministria e Shyhretit”, temë ishte vrasja për mexha, dukuri kjo mjaft e trishtë në shoqërinë kosovare. Mirëpo aktorët e “Ministrisë” arritën që ta sjellin...

Këtë javë në show-un televiziv “Ministria e Shyhretit”, temë ishte vrasja për mexha, dukuri kjo mjaft e trishtë në shoqërinë kosovare.

Mirëpo aktorët e “Ministrisë” arritën që ta sjellin nga një perspektivë tjetër, me humor e sarkazëm.

Gjyla madje ka treguar se si veprojnë burrat shqiptarë pasi kthehen nga puna në shtëpi, duke thënë se nuk ka burrë shqiptar që është romantik.

“Ministria e Shyhretit” shfaqet çdo të enjte nga ora 20:30 në First Channel dhe në kanalin zyrtar në YouTube.

Temat
Përgjithshme

Të afërta