Shefqet Krasniqi: Nuk po na udhëheqin burra të mirë (Video)

I ftuar këtë javë në emisionin “n’Kosovë Show” në First Channel ishte Hoxhë Shefqet Krasniqi. Ai foli rreth Muajit të Shenjtë të Ramazanit duke dhënë disa këshilla dhe duke...

I ftuar këtë javë në emisionin “n’Kosovë Show” në First Channel ishte Hoxhë Shefqet Krasniqi.

Ai foli rreth Muajit të Shenjtë të Ramazanit duke dhënë disa këshilla dhe duke treguar disa rregulla rreth agjërimit.

Poashtu i pyetur për situatën politikë në vend, Hoxhë Shefqeti tha se nuk po na udhëheqin burra të mirë.

Për më shumë ndiqni emisionin:

Temat
Emisionetn'Kosovë Show

Të afërta