Teuta e Afërdita udhëtojnë me kilometra për t’i vizituar fëmijët

Dy infermiere kosovare nuk po e kursejnë veten vetëm e vetëm për të qenë afër pacientëve të tyre të vegjël. Infermieret Teuta dhe Afërdita nga Kaçaniku udhëtojnë nga pesë...

Dy infermiere kosovare nuk po e kursejnë veten vetëm e vetëm për të qenë afër pacientëve të tyre të vegjël.

Infermieret Teuta dhe Afërdita nga Kaçaniku udhëtojnë nga pesë kilometra në ditë për t’u bërë kontrolle fëmijëve në zona të largëta.

“Infermieret Teuta dhe Afërdita nga Kaçaniku, udhëtojnë nga pesë kilometra në ditë për të vizituar fëmijët në zonat më të largëta. A nuk janë heroina të vërteta këto infermiere”, thuhet në faqen zyrtare të Unicef-it në Kosovë.

Temat
Lajme

Të afërta