Shqiptarë dhe zviceranë marrin vendimin e papritur për çiftin që dyshohet se Loredana u mori 900 mijë franga

Disa lexues kanë vendosur të mbledhin para për çiftin zviceran që thuhet se Loredana ua mori paratë, shkruan ’20 minuten’ përcjellë GazetaBlic.Çifti i martuar Petra dhe Hans nuk po...

Disa lexues kanë vendosur të mbledhin para për çiftin zviceran që thuhet se Loredana ua mori paratë, shkruan ’20 minuten’ përcjellë GazetaBlic.Çifti i martuar Petra dhe Hans nuk po ia dalin me para, tashmë ata janë edhe në një fazë depresive.

‘Në disa ditë, vetëm ilaçet më japin fuqinë, thotë Petra. Loredana dhe vëllai i saj Berat kanë marrë gjithçka nga ne. Paratë tona, konton tonë. Thjesht çdo gjë që ne njerëz të zakonshëm kemi punuar shumë për të‘, thotë ajo.

Sipas raportit të mediave, Loredana Zefi dhe vëllai i saj kanë prerë më shumë se 900,000 franga për çiftin e martuar Petra dhe Hans. Për shkak të kësaj Loredanës i aplikohet pezullim i pafajësisë.

Sipas ‘20 minuten’, thuhet se shumë njerëz dëshirojnë të iu ndihmojnë çiftit me para .Në komentet që shkruajnë njerëzit në rrjete sociale: Fatjone Krasniqi thotë: ‘Së bashku me disa blogerë të tjerë shqiptarë, vendosëm të fillonim një fushatë donacioni për Petrën’.

‘Që nga ky lajm, shqiptarët kanë treguar shumë racizëm në komente”, thotë studentja 23-vjeçare. Veç kësaj, naiviteti dhe besimi i mirë nuk e justifikojnë askënd’, shtoni ajo.

Temat
Showbiz

Të afërta