“Ministrinë e Shyhretit” e vizitojnë “Ambasadorët e Dasmave”, ja kush janë ata (Video)

Këtë javë në “Ministrinë e Shyhretit” pjesë e emisionit ishin edhe grupi muzikor “Pro Band”. Simoni (Martini) dhe Flutura (Manikja) kësaj rradhe ishin në rolin e një çifti të...

Këtë javë në “Ministrinë e Shyhretit” pjesë e emisionit ishin edhe grupi muzikor “Pro Band”.

Simoni (Martini) dhe Flutura (Manikja) kësaj rradhe ishin në rolin e një çifti të martuar që jëtojnë në Diasporë, por që kishin ardhur për vizitë në Kosovë.

Në shtëpi ju vjen për vizitë vëllau i Martinit, Mixha Bibë, i cili si gjithmonë do të mundohet ta mashtrojë Martinin.

Ndërsa Pro Band-i vijnë në rolet e “baxhanakëve” të Martinit.

“Ministria e Shyhretit” transmetohet çdo të enjte, nga ora 20:30 në First Channel dhe në kanalin zyrtar në YouTube:

Temat
Përgjithshme

Të afërta