Çmendet Mixha Bibë – e nxjerr jashtë me shqelma vëllaun, kjo është arsyeja (Video)

“Ministria e Shyhretit” është emisioni më i ri që shfaqet çdo të enjte nga ora 20:30 në First Channel. Nën udhëheqjen e aktorëvë, Hasan Murseli (Mixha Bibë), Simoni Tanushi...

“Ministria e Shyhretit” është emisioni më i ri që shfaqet çdo të enjte nga ora 20:30 në First Channel.

Nën udhëheqjen e aktorëvë, Hasan Murseli (Mixha Bibë), Simoni Tanushi (Mikel Polici) dhe Flutura Gashi Tanushi (Gjyla), do të qeshni pafund me situatat komike në të cilat ata do të gjenden.

Kësaj radhe Mixha Bibë merr një vizitë të papritur nga vëllau i tij, Martini.

Çfarë bën që Mixha Bibë ta nxjerrë jashtë me shqelma vëllaun e tij, do ta kuptoni në këtë episod qesharak që mund ta shihni në linkun e mëposhtëm:

Temat
Përgjithshme

Të afërta