Butrinti vë në siklet dajën e tij, ja çfarë sekreti i zbulon (Video)

Mysafiri i kësaj jave në “Përrallë me Tupan”, ishte avokati i njohur Besnik Berisha. Berisha, përveçse një avokat i suksesshëm, ka qenë edhe pjesë e kabinetit të Qeverisë Mustafa,...

Mysafiri i kësaj jave në “Përrallë me Tupan”, ishte avokati i njohur Besnik Berisha.

Berisha, përveçse një avokat i suksesshëm, ka qenë edhe pjesë e kabinetit të Qeverisë Mustafa, si këshilltar i ish-kryeministrit, Isa Mustafa.

Berisha poashtu është edhe daja i këngëtarit Butrint Imeri.

Moderatori i “Përrallë me Tupan”, Valon Maloku, i bëri Besnikut suprizë duke sjellur Butrintin.

Butrinti ka vënë në siklet dajën e tij, duke I zbuluar një sekret.

Emocione dhe shumë të tjera, mund t’i ndiqni në videon e mëposhtme:

Temat
EmisionetPërrallë me TupanShowbizValaMala Show

Të afërta