Ganes i propozojnë martesë në “Përrallë me Tupan” (Video)

Këtë javë në emisionin “Përrallë me Tupan”, ishte e ftuar këngëtarja e mirënjohur Ganimete Abazi – Ganja. Ganja është e njohur për baladat e saj të suksesshme. Së fundmi...

Këtë javë në emisionin “Përrallë me Tupan”, ishte e ftuar këngëtarja e mirënjohur Ganimete Abazi – Ganja.

Ganja është e njohur për baladat e saj të suksesshme.

Së fundmi ajo është duke bashkëpunuar me grupin muzikor PRO Band, të cilët ishin poashtu të ftuar.

Përveq tyre, mysafirë ishin edhe humoristët nga Gjakova, Arben Danqeli – Shkokla dhe Elida Shasivari – Moja.

Ganja morri një propozim për martesë, live në emision.

Reagimin e saj mund ta shihni nga minuta e 25-të në videon e mëposhtme:

Temat
EmisionetPërrallë me TupanShowbizValaMala Show

Të afërta