Shkaku që solli deri tek humbja e jetës të këngëtarit nga Deçani

Ka ndërruar jetë në moshë të re këngëtari nga Deçani, Jeton Kuçi Gazeta NewBorn, mëson se shkaku që solli deri në vdekjen tragjike të tij ishte rrokullisja me motor...

Ka ndërruar jetë në moshë të re këngëtari nga Deçani, Jeton Kuçi

Gazeta NewBorn, mëson se shkaku që solli deri në vdekjen tragjike të tij ishte rrokullisja me motor në Bjeshkët e Deçanit.

Me të marr lajmin tragjik për vdekjen e tij, kanë shpërthyer reagimet e shokëve, familjarëve dhe miqëve të tij

Shumë mesazhe prekëse janë duke u publikuar në rrjetet sociale pas vdekjes së tij.

Temat
LajmeVend

Të afërta