Komuna e Prishtinës del me vendim për vizitorët e Gërmisë gjatë 1 Majit

Komuna e Prishtinës del me vendim për vizitorët e Gërmisë gjatë 1 Majit “Ndalohet qarkullimi i të gjitha automjeteve, përveç autobusëve të NPL “Trafiku Urban”, linja 4, automjeteve të...

Komuna e Prishtinës del me vendim për vizitorët e Gërmisë gjatë 1 Majit

“Ndalohet qarkullimi i të gjitha automjeteve, përveç autobusëve të NPL “Trafiku Urban”, linja 4, automjeteve të Policisë së Kosovës, të KFOR-it, EULEX-it, ndërmarrjes “Hortikultura”, të KRM “Pastrimi”, Drejtorisë së Inspeksionit dhe automjeteve emergjente, për nder të Ditës Ndërkombëtare të Punës – 1 Maji. Më 1 Maj, në drejtim të parkut “Gërmia”, ndërsa linja 5 e transportit publik do të punojë sipas itinerarit dhe orarit të rregullt deri në Sofali”, thuhet në njoftimin e Komunës, transmeton Koha.net.

Në njoftim tutje thuhet se pika përfundimtare për lëvizjen e automjeteve, përveç banorëve të lagjeve “Normale”, “Sofalia”, “Tauk-Bahçe”, dhe restoranteve “Gërmia”, “Freskia”, dhe “Lira” do të jenë si më poshtë:

Temat
LajmeVend

Të afërta